Pääkaupunkiseutu ja Keski-Uusimaa

KUTSU PENTUPEUHUUN JA AIKUISTEN KOIRIEN HÖNTSÄILYYN JA TREENIIN
Havannankoirille ja Venäjänbolonkoille (pennuille ja aikuisille) 2 x 2 tuntia
Havahepuleita ja bolonkapeuhua tarjolla
su 4.11 klo 12-14 ja su 2.12 klo 12-14 Nurmijärvellä, Rallitassussa, Kauppanummentie 8
Hinta 10 euroa per perhe (voi olla omistajan/perheen useampikin koira). Maksu paikan päällä Sari Sankkiselle, varaa tasaraha, kiitos.

Tapahtumien järjestäjänä Havannalaiset ry:n PK-seudun ja Uusimaan aluetoiminta, aluevastaavat Sari Sankkinen, Tiina Lehtonen ja Outi Paatola.

Peuhuhetket hallissa vapaina ovat kaikenikäisille sosiaalisille ja hyvin käyttäytyville havannoille ja bolonkoille tarkoitettu, pienille pennuille (max 9 kk ikäisille) rajataan oma turvallinen leikkialue. Jos koira käyttäytyy aggressiivisesti toisia kohtaan, se on heti laitettava hihnaan. Turvallisuus on nro 1.

Vapaata leikkiä on noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen halukkaille puolen tunnin näyttelytreenit. Silloin koirat laitetaan näyttelyremmeihin ja vapaa leikki loppuu, jotta treenaajat saavat treenirauhan. Myös pennuille näyttelytreeni on hyvää kontaktiharjoitusta. Näyttelytreenissä käydään läpi ihan perusasioita.

Rallitassussa on alustana matto, joten jokainen huolehtii, että oma koira on käynyt pissalla ja kakalla ulkona ja jos vahinko sattuu sisälle, siivoaa oman koiransa vahingot. Uroksille voi olla hyvä laittaa urossuoja päälle merkkailun estämiseksi. Kengät jätetään rapussa olevaan tilaan.

yhteyshenkilöt:
Outi Paatola p. 050 573 3684 / outi.paatola@gmail.com
Sari Sankkinen p. 040 568 1617 / sankkinen@luukku.com
Tiina Lehtonen p. 040 515 9261 / tiina.lehtonen@luukku.com