Käyttäytymisen jalostustarkastus 19.10.2024

Havannalaiset ry järjestää ensimmäisen, virallisen käyttäytymisen jalostustarkastuksen 19.10.2024 Canisportin hallilla, Lempäälässä. Tarkemmin tarkastukseen voit tutustua Kennelliiton sivuilta löytyvän esittelyvideon myötä osoitteessa: https://vimeo.com/827222472/74ecd0085f

Koulutettuna tarkastajana toimii Heli Väätäjä ja toisena, maallikkotarkastajana Mirja Thomander. Tulosten kirjaamisesta lopullisen sanan sanoo koulutettu tarkastaja. Vastaavana toimitsijana Susanna Thomander

Tarkastukseen voivat osallistua 18 kk täyttäneet, rekisteröidyt, terveet (noudatetaan antidoping sääntöä), tunnistusmerkityt ja voimassaolevien ohjeiden mukaisesti rokotetut koirat. Juoksuaikana narttu ei voi osallistua. Nartulla ei myöskään ole osallistumisoikeutta 30 vrk ennen arvoitua penikoimista tai alle 75 vrk penikoimisen jälkeen. Sokea, kuuro tai vammautunut koira ei voi myöskään osallistua tarkastukseen. Yläikärajaa tarkastettaville koirille ei ole.

Ilmoittautumismaksu: 70 € jäsenen omistama havannankoira ja 80 € ei jäsenen omistama havannankoira. Maksutiedot toimitetaan tarkastuspaikan vahvistusviestin yhteydessä.

Ilmoittautumiset: 3.10.2024 mennessä osoitteella samaan osoitteeseen voit osoittaa myös mahdolliset tiedustelut tarkastukseen liittyen.

Tarkastukseen otetaan maksimissaan 8 koiraa ilmoittautumisjärjestyksessä. Testin toteutumiseksi vaaditaan vähintään 4 ilmoittautunutta.