Havannalaiset ry:n järjestämä

JALOSTUSTARKASTUS KUOPIOSSA 21.1.2023

Paikka: KPSH:n halli, Kylmämäentie 1, 70800 Kuopio

Tarkastukset suoritetaan klo 11.00 alkaen ja jokaiselle osallistujalle ilmoitetaan oma aloitusaika.

Tarkastajina toimivat ulkomuototuomari Markku Kipinä ja jalostustoimikunnan valtuuttamana Pekka Järvelä

Tarkastuksen hinta on 30€/koira.

Tarkastukseen otetaan max. 10 koiraa. Etusijalla ovat koirat, joilla ei ole näyttelytulosta. Tarkastukseen voivat osallistua myös geneettisesti lyhytkarvaiset sekä leikatussa turkissa olevat koirat, kunhan turkkia on sen verran, että sen laatu pystytään toteamaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tarkastukseen 4.1.2023 mennessä osoitteella: kennel.fullwonder@gmail.com
Otsikkokenttään JALOSTUSTARKASTUS KUOPIO
Kerro ilmoittautumisessa koirasi virallinen nimi, rekisterinumero sekä omistajan nimi ja yhteystiedot.
Saat maksuohjeet sähköpostilla n. 2 viikkoa ennen tarkastusta, kun on varmistunut, että koirasi mahtuu mukaan tarkastukseen.

Mikä jalostustarkastus?

Jalostustarkastuksen tarkoituksena on löytää jalostukseen sopivia yksilöitä, sekä antaa koiranomistajalle kattava arviointi koiransa rotuominaisuuksista ilman näyttelykäyntiä. Tarkastuksen suorittavat rodun arvosteluoikeuden omaava tuomari yhdessä jalostustoimikunnan valtuuttaman arvostelijan kanssa. Jalostustarkastuslomake vahvistetaan kaikkien tarkastuksen tehneiden allekirjoituksin. Uroskoirille tarkastuslomake toimii myös Suomen Kennelliiton hyväksymänä kivestodistuksena.
Jalostustarkastuksen tavoitteena on, että kaikki jalostukseen käytettävät koirat on tarkastettu tai muutoin täyttävät jalostustoimikunnan asettamat minimivaatimukset pentueen vanhemmille.

Tervetuloa mukaan!

Julkaissut Susanna Thomander