Havannalaiset Ry järjestää

JALOSTUSTARKASTUS OULUSSA 8.1.2022 klo 14.15-

(Koirakoulu RallyHakut Oulu, Lumijoentie 8, 90400 Oulu)

Jokaiselle osallistujalle ilmoitetaan oma aloitusaika.

Aikaa yhden koiran tarkastamiseen on varattu n.30min.

Tarkastajina toimivat ulkomuototuomari Markku Kipinä sekä jalostustoimikunnasta Pekka Järvelä.

Tarkastuksen hinta on 30€/koira. Tarkastukseen mahtuu 10 koiraa.

Jalostustarkastus on Havannalaiset ry:n järjestämä tarkastus jonka tarkoituksena on löytää jalostukseen sopivia yksilöitä sekä antaa koiranomistajalle tarkempaa tietoa koiransa rotuominaisuuksista ilman näyttelykäyntiä. Jalostustarkastuksen suorittaa rodun arvosteluoikeuden omaava tuomari yhdessä jalostustoimikunnan valtuuttaman arvostelijan kanssa. Jalostustarkastuslomake vahvistetaan aina tuomarin ja tarkastajan allekirjoituksella. Jalostustarkastetulle uroskoiralle lomake on myös kivestodistus, jonka SKL hyväksyy.

Jalostustarkastustoiminnan tavoitteena on, että kaikki koirat, joita käytetään jalostukseen, on tarkastettu tai muutoin täyttävät jalostustoimikunnan asettamat minimivaatimukset pentueen vanhemmille.

Yksittäinen koiranomistaja saa tarkastuksesta varsin kattavan arvioinnin koirastaan ja kasvattajat voivat halutessaan hyödyntää tuloksia jalostustyössään.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 1.1.2022 mennessä osoitteeseen pekka.jarvela57@gmail.com (laita otsikoksi JALOSTUSTARKASTUS OULU).

Kerro ilmoittautumisessa koirasi virallinen nimi, rekisterinumero sekä omistajan nimi ja yhteystiedot. Jalostustarkastukseen hyväksytään etusijalla koirat, joilla ei ole näyttelytulosta. Tarkastukseen voi osallistua myös leikattu turkkinen koira, kunhan turkkia on sen verran että karvanlaatu voidaan todeta.

TARKASTUS JÄRJESTETÄÄN KORONATURVALLISESTI.

TERVETULOA MUKAAN!

Julkaissut Susanna Thomander