Aika: Maanantaina 30.8.2021 alkaen klo 12.30 – n.18.00.

Eläinlääkäri tarkentaa aikataulun kun ilmoittautumiset on saatu.Koronan takia pidetään vielä varmaan maskeja, ja ihmisetodottavat vuoroaan autossa.

Tarkastava eläinlääkäri on Kokko-Vet Oy/ Taina Lehtonen. Osoite: Kansakoulukatu 24, 67200 Kokkola. Taina pystyy ottamaan kaikki rtg-kuvat, tekemään silmä- ja polvitarkastuksen sekä sydänkuuntelun. Hän ottaa n.4 kuvattavaa koiraa päivässä. 

Yhdistys tukee Havannalaiset ry:n jäsenen omistaman havannankoiran tutkimuksia:

  • yli 6-vuotiaan silmätarkastus 30€:lla.
  • 24-48kk ikäisen selkä-IDD-kuvaus 30€:lla
  • 18-48kk ikäisen INC (kyynär)- ja lonkkakuvaus (kuvattuna samalla kerralla) 30€:lla.

Tuet yhtä tutkimusta kohti (esim. silmät) maksetaan vain kerran koiraa kohti sen elinaikana.

Verotuksellisista syistä jokaisen tukeen oikeutetun tulee itse hakea tukea rahastonhoitajalta. Hakemuksessa pitää olla koiran virallinen nimi, mistä tutkimuksista tukea haetaan, omistajan nimi, sosiaaliturvatunnus ja kopio omistajan verokortista sekä tietysti tilinumero. Yhdistyksen maksamien tukien katsotaan olevan omistajan veronalaista tuloa ja siksi rahastonhoitajan tulee tehdä maksetuista tuista ennakonpidätys, sekä ilmoittaa maksetut tuet tuloverorekisteriin. Tuet maksetaan, kun koiran tulokset näkyvät Jalostustietojärjestelmässä. Tukihakemukset toimitetaan osoitteella: havannalaisettalous@gmail.com

Sitovat ilmoittautumiset 6.8.2021 mennessä sähköpostiin: joukkotarkki.havannat@gmail.com.

Ilmoittautuessasi kerro oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, koiran virallinen nimi. rekisterinumero, oletko Havannalaiset ry:n jäsen. Jos koirasi ei ole Havannankoira, kerro myös koirasi rotu. Kerro myös toivottu tukimusaika. Pyrimme toteuttamaan sen jos mahdollista.

Muista tilata ennen tarkastusta viralliset polvi-, lonkka-, kyynär-INC, selkä-IDD ja sydänlähetteet  omakoirasta.

Lisätietoja/kyselyt: joukkotarkki.havannat@gmail.com.

Julkaissut Susanna Thomander