Havannalaiset ry:n vuosikokous 27.2.2021

Aika klo 12, osallistujien tarkistus klo 10.50 – 11.50

Paikka etäkokous ja Mäntysalon koulu, Klaukkala

Tervetuloa Havannalaiset ry:n vuosikokoukseen!

Havannalaiset 4/2020 -lehdessä julkaistiin vuosikokouskutsu. Kokouskutsusta poiketen vuosikokous järjestetään etäkokouksena, johtuen koronapandemiasta ja siihen liittyvistä rajoituksista ja suosituksista.

Aluehallintoviraston päätöksen mukaan kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty. Aluehallintoviraston uusin päätös Uudellemaalle on voimassa 1.2.-28.2.2021. Suomen hallituksen väliaikaisen lain mukaan yhdistyksen hallitus voi sallia etäosallistumisen viimeistään 30.6.2021 pidettävässä yhdistyksen kokouksessa, vaikka tällaista järjestelyä ei ole sallittu säännöissä. Väliaikainen laki ei mahdollista sääntöihin perustuvan kokouksen siirtämistä myöhemmäksi.

Vuosikokoukseen tulee ilmoittautua viimeistään 20.2.2021. Ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteeseen havannalaisetkokous@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee toimittaa mahdollinen valtakirja. Jäsensihteeri tarkastaa osallistuvien jäsenyydet ja valtakirjat etukäteen.

Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse 26.2.2021 kokouslinkki ja kokousmateriaali.

Vuosikokous on avoin kaikille Havannalaiset ry:n jäsenille.

Vuosikokouksen esityslistan löydät Havannalainen 4/2020 -jäsenlehdestä sekä yhdistyksen kotisivuilta: https://havannalaiset.com/yhdistys/vuosikokoukset/vuosikokous-2021-esityslista/ .

Tämä tiedote toimitetaan jäsenille myös sähköpostilla ja postitse niille, joiden sähköpostiosoitetta ei ole yhdistyksen tiedossa. Huomaattehan, että postin kulku vie useamman päivän, eikä kirje ole perillä samanaikaisesti sähköpostin kanssa.

Terveisin,

Havannalaiset ry:n hallitus

Julkaissut Anna-Miia Liimatta