ILOWILLA kauppa on avattu ! Ostoksille pääsee osoitteessa:

https://kauppa.ilowilla.fi/Seurakaupat/Havannalaiset

ALE koodi -10% havanna-seurakaupan tuotteista. Koodi on HAVAIW10. Alekoodi ei koske muita alennuksia!

Uusi vuosi ja uudet kujeet 🙂 

Putiikissa uusia tarjouksia ja uutuus tuotteena havanna- kyltti. Joko teillä on seinällä havanna-kyltti ? Minulle saa laittaa kuvia kylteistä niin laitan tänne putiikkiin mainokseksi.

Putiikin tuotteet ovat myynnissä Havannalaiset ry:n jäsenille. Tuotteet ja tarjoukset myynnissä niin kauan kun tavaraa riittää. Postitetaan tilaajalle!

UUTTA!

Kyltti 30x 20 paksusta kartongista joka on pinnoitettu vettä ja pakkasta kestäväksi. Sen voi ripustaa kaksipuoleisella teipillä tai ruuvata kiinni kohteeseen.

Kestätkö havannalaista menoa ?

Tervetuloa!  Hinta 8€ + postikulut

 

Putiikista pentupakettiin mukava havannan kassi , heijastin ja numerolappupidike 6€ hintaan + postikulut! Mukaan myös esite yhdistyksestä!

 

 

Kotimaiset, yksilölliset Rintaneulat.  Käsityönä  vanerista tehdyt, Kristiina Kästämän upeaa käsialaa. Korkeus pään kohdalta 2,5cm ja pituus 3cm.  Värisävy saattaa aina hieman poiketa kuvasta, valoituksesta riippuen. Pyytäessä saa lisäkuvia. 15€ kpl+postikulut.

Ki-Mood puoliautomaattinen (auto auki- manuaali kiinni) sateenvarjo. Kahdessa värissä. Punainen ja musta. Punaisessa heijastinsaumat. Mustassa ei. Sateenvarjon vahva rakenne tekee siitä kovaakin tuulta kestävän. Ergonomisesti muotoiltu kahva pysyy hyvin kädessä ja on mukava kantaa. Reilun kokoinen sateenvarjo suojaa sateelta ja auringonpaisteelta. Varjon halkaisija on 125 cm. XL-kokoisen sateenvarjon alle mahtuu suojaan useampikin havanna ja havannaihminen. 

 Sateenvarjo 25€ + postikulut.

Heijastimet hintaan 4€ postikuluineen!

 

 Yhdistyksen logolla varustettu kangaskassi. Kangas kestävää puuvillaa, vetoisuus 18 litraa.

Hyvä tuote kasvattajille pentupakettien kokoamiseen sekä itselle kauppakassiksi.

Tänne mahtuu 3kg jauhopussi, shampoopullot, leluja, herkkuja yms. Hinta 6.50€ + postikulut.

Numerolappupidike kaupan päälle!

Numerolappupidike Havannalaiset ry:n logolla.  Tällä tyylikkäästi ja napakasti numerolappu/nimilappu kiinni vaatteeseen (neula kiinnitys). Käy myös ostoslapun pidikkeenä kauppakassin kylkeen.

Hinta 9 €,  nyt vain 1.50€ + postikulut.

Tämän pidikkeen saa kaupan päälle ostaessasi minkä tahansa tuotteet puodista!

 

Kirjoista löytyy havannakoiran historiaa ja nykypäivää.  

Kirjoista tarjous alla:

Bichon havanais – Suomen muotovaliot osa 1    Kirjassa ensimmäiset 100 Suomen muotovaliota, painettu 1998.   Hinta 14 € , sisältää postituskulut Suomeen.

Bichon havanais- käsikirja 2006   Käsikirjassa Suomen muotovaliot vuosilta 1998-2006, lisäksi koiran hoitoon, harrastukseen liittyviä asioita, tilastoja yms. painettu 2008. Hinta 24 €, sisältää postituskulut Suomeen.

Valiokirja 2007-2015  

Valiokirjassa Suomen muotovalioita vuosilta 2007-2015, jotka suomalaisessa omistuksessa.  Lisäksi tietoa Havannalaiset ry:n säännöistä ja kilpailuista.  Rodun historiasta yms.  Painettu 2017 (julkaistu 4.3.2017).

Hinta 34 €, sisältää postituskulut Suomeen.

TARJOUS: Kaikki kolme kirjaa yhteensä vain 35€ + postikulut.

Putiikin tuotteilla EI OLE vaihto- tai palautusoikeutta.

Huom! Edellisen vuoden lehtiä myydään hintaan 1€/kpl. Sitä vanhempia lehtiä toimitetaan varastossa löytyvän valikoiman mukaan tilauksesta postimaksun hinnalla. Kuluvan vuoden lehtiä ei myydä.

Ostoslistasi voit toimittaa osoitteella   havannalaisetputiikki@gmail.com.

Putiikin tuotteet ovat myynnissä Havannalaiset ry:n jäsenille. Tuotteet toimitetaan tilaajalle.

Laita viestiin mukaan tuotteet mitä haluat tilata. Montako ja mitä väriä. Miten toimitus? Lisäksi oma nimesi ja osoitetiedot , mikäli valitset postituksen. 

Putiikin Päivi vastaa viestiisi mahdollisimman pian ja varaa tuotteet sinulle sekä ilmoittaa loppusumman. Päivi ilmoittaa myös tilinumeron mihin tuotteet maksetaan.

Tuotteet lähtevät eteenpäin kun kuitti maksetuista tuotteista on Putiikin Päivillä mahdollisimman pian.

 

Päivitetty viimeksi 2.2.2023