Yhdistyksen jäsenenä saat:

  • kattavat jalostustoimikunnan palvelut (yhdistelmäsuositukset /-tarkastukset)
  • jäsentapahtumia (syyspäivät, erikoisnäyttely, paikallistoimintaa)
  • pentueet myyntiin nettisivuille
  • Havannalainen-lehden 4 x vuodessa
  • yhdistyksen rahallisen tuen tietyssä iässä, havannankoirallesi teetettyihin, virallisiin, silmä- selkä-, lonkka- ja kyynärtutkimuksiin sekä sappihappotesteihin

Halutessasi voit tulostaa yhdistyksen esitteen tästä ja jakaa niitä esimerkiksi paikallistapahtumissa tai antaa pennunostajille.

Toimi näin:

Täytä alla oleva kaavake huolella ja paina lähetä-nappia, sekä maksa jäsenmaksu ja lähetä kuitti: jasenasiathavannalaiset@gmail.com

Jäsenmaksu koskee aina kuluvaa kalenterivuotta.

JÄSENANOMUSKAAVAKE (netin kautta suoraan täytettävä ja lähetettävä)

Hallitus käsittelee uudet jäsenhakemukset aina seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä (esimerkiksi kesäkuussa saapuneet hakemukset käsitellään heinäkuun 10. päivään mennessä).

Yhdistyksen tili: Nordea FI67 1375 3000 1017 57

Jäsenmaksut per kalenterivuosi (2024):

  • Varsinainen jäsen 25 € + 10€ kirjaamismaksu (maksetaan liittyessä jäseneksi)
  • Nuorisojäsen 15 €
  • Perhejäsen 5 €

Jäsenille ja nuorisojäsenille postitetaan yhdistyksen lehti. Nuorisojäseneksi voidaan hyväksyä alle 15-vuotias. Perhejäseneksi voi liittyä samassa taloudessa asuva perheenjäsen. Perhejäsenelle ei postiteta omaa lehteä.

Mikäli maksoit jonkun toisen tililtä, niin lisää maksun viestikenttään oma nimesi, jotta maksu osataan kohdistaa oikealle ihmiselle.

Vanhoille jäsenille jäsenmaksut kuluvalle vuodelle postitetaan tammikuussa, muista tarkkailla sähköpostiasi. Sähköposti voi mennä myös roskapostisuodattimen kautta väärään kansioon suuresta lähetysmäärästä johtuen, vaikka ei olekaan roskapostia. Jäsenmaksu toimitetaan kirjeitse niille, jotka eivät ole sähköpostiosoitetta ilmoittaneet.

  • jos lehteä ei tule, tarkista, että olet maksanut jäsenmaksusi (ole yhteydessä: jasenasiathavannalaiset@gmail.com)
  • muista ilmoittaa myös osoitteenmuutokset sekä sähköpostiosoitteen muuttuminen

Jos kasvattaja ilmoittaa ja maksaa koko pentueen uudet omistajat jäseniksi viimeistään 4 kk pentueen syntymästä, on jäsenmaksu liittymisvuonna 15 €/hlö/kalenterivuosi. Kasvattaja, kysy uusilta pennunomistajilta lupa, saako heidät liittää yhdistyksen jäseniksi, jonka jälkeen ilmoita kaikki uudet jäsenet kerralla.  Täytä myös pentuejäsenen hakulomake. Mikäli nimesi ja kennelnimesi saa julkaista ilmoitusta seuraavan vuoden ensimmäisessä lehdessä, anna ilmoitusta tehdessäsi myös lupa siihen.

Lupapohja pentuejäsenen liittämistä varten.

Lisätietoja yhdistyksestämme antavat:

havannalaisetpuheenjohtaja@gmail.com

havannalaisetsihteeri@gmail.com

Päivitetty viimeksi 6.12.2023