Kennelnimihakemuksen puoltamiseksi Havannalaiset ry edellyttää hakijalta vähintään vuoden yhtäjaksoista jäsenyyttä yhdistyksessä!

Suunnitteletko pentuetta?

Varmista, että seuraavat asiat ovat kunnossa:

  • Huomioi PEVISA-ohjesääntö eli nartun ja uroksen silmä- ja polvitarkastukset. Tarkastusten tulee olla viralliset ja voimassaolevat. Virallisia tarkastuksia tekevät silmäeläinlääkärit löydät Kennelliiton sivuilta
  • Jalostusohjeesta näet rotujärjestön jalostuskoirille asettamat vähimmäisedellytykset. Tarvittaessa pyydä neuvoja jalostustoimikunnalta. Yhteystiedot löytyvät rotujärjestö-välilehdeltä.
  • JTO – Jalostuksen tavoiteohjelma
  • Luonne on erittäin tärkeä ominaisuus jalostukseen käytettävässä koirassa. Luonnetestin ihanneprofiilin havannankoiralle löydät tästä. MH-luonnekuvauksen ihanneprofiilin havannankoiralle löydät tästä.
  • Ilmoita yhdistelmäsi jalostustoimikunnalle yhdistelmat@gmail.com, niin saat tulevan pentueen näkösälle heti nettisivuille ja kun pennut syntyvät, saat ne pentuvälitykseen samantien.
Järjestämässä joukkotarkastusta? Tutustu lisää asiaan järjestämisohjeista.

Jos sinua jokin askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä jalostustoimikunnan jäseniin. He ovat jäsenien käytettävissä koskien pentusuunnitelmia.

Päivitetty viimeksi 11.3.2020