Kennelnimihakemuksen puoltamiseksi Havannalaiset ry edellyttää hakijalta vähintään vuoden yhtäjaksoista jäsenyyttä yhdistyksessä!

Suunnitteletko pentuetta?

Varmista, että seuraavat asiat ovat kunnossa:

  • Huomioi PEVISA-ohjesääntö eli nartun ja uroksen silmä- ja polvitarkastukset. Tarkastusten tulee olla viralliset ja voimassaolevat. Virallisia tarkastuksia tekevät silmäeläinlääkärit löydät Kennelliiton sivuilta
  • Jalostusohjeesta näet rotujärjestön jalostuskoirille asettamat vähimmäisedellytykset. Tarvittaessa pyydä neuvoja jalostustoimikunnalta. Yhteystiedot löytyvät rotujärjestö-välilehdeltä.
  • JTO – Jalostuksen tavoiteohjelma
  • Luonne on erittäin tärkeä ominaisuus jalostukseen käytettävässä koirassa. Luonnetestin ihanneprofiilin havannankoiralle löydät tästä. MH-luonnekuvauksen ihanneprofiilin havannankoiralle löydät tästä. Mikäli koirasi on suorittanut virallisen luonnetestin tai MH-luonnekuvauksen, muistathan pyytää yhdistykseltä ruusukkeen hienosta suorituksesta! Ruusukkeen saamiseksi ole yhteydessä havannalaisetsihteeri@gmail.com, kerro koirasi virallinen nimi, jotta testitulos voidaan tarkistaa Jalostustietojärjestelmästä. Kennelliiton käyttäytymisen jalostustarkastuksen ihanneprofiilin löydät tästä. Luonnetestitulosten vertailun ihanneprofiiliin löydät tästä.
  • Ilmoita yhdistelmäsi jalostustoimikunnalle pentuvalitys.havannalaiset@gmail.com, niin saat tulevan pentueen näkösälle heti nettisivuille ja kun pennut syntyvät, saat ne pentuvälitykseen samantien.

Järjestämässä joukkotarkastusta?   Ohjeita joukkotarkastuksen järjestämiseen.

Jos sinua jokin askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä jalostustoimikunnan jäseniin. He ovat jäsenien käytettävissä koskien pentusuunnitelmia.

Päivitetty viimeksi 2.7.2023