Kuopion seudulla aluetoiminta on varsin aktiivista. Meillä on yhteislenkkejä, näyttelyharjoituksia ja muita kokoontumisia.

Seuraa ilmoittelua Sawon Havannat facebook-ryhmässä tai laita viestiä yhteyshenkilölle.

Aluetoiminnan yhteyshenkilö on Petra Riisiö (kennel Zeraldas), p. 050 358 8476

 

********

Tervetuloa Sawon-havannojen syystreffeille 2.10.2021 klo 18.30-20.00 Kuopijjoon.

Paikka on KPSH: halli Kylmämäessä osoitteessa Kylmämäentie 1, 70800 Kuopio. Pysäköintipaikkoja on hallin oven välittömässä läheisyydessä. Halli on teollisuushallialueen takaosassa, aja rohkeasti hallien välistä perille saakka.

Tule treffaamaan muita rotukavereita, porisemaan kuulumisia tai kyselemään mieltäsi askarruttavia asioita esim. turkinhoidosta, kynsienleikkuusta tai muusta.

Tilaisuus on osallistuille ilmainen. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle ja liity lupsakkaan seuraamme. Ohjelmassa rupattelua, rentoa yhdessäoloa ja halukkaille pienet näyttelytreenit, jonka lomassa kerromme näyttelyiden kulusta ja tarkoituksesta.

– Alueella on kuitenkin huolehdittava riittävistä etäisyyksistä.

– Alueella on vahva suositus kasvosuojan/visiirin käytöstä.

– Muista myös huolehtia riittävästä käsihygieniasta. Käsidesiä on tarjolla.

– Tilaisuudessa noudatetaan AVI:n, THL:n, OKM:n ja SKL:n ohjeita yleisötapahtumien ja koiranäyttelyiden järjestämisestä. Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita ihmisiä samanaikaisesti paikalla ei saa tulla, jos on mitä̈ tahansa sairastumiseen viittaavia oireita.

Terveisin Havannalaiset ry & Sawon-havannat

Päivitetty viimeksi 21.9.2021