Tapahtumien järjestäjänä Havannalaiset ry:n PK-seudun ja Uusimaan aluetoiminta, aluevastaavat Sari Sankkinen, Tiina Lehtonen ja Outi Paatola.

Näyttelytreenit ja riehajaiset Rallitassussa!

Tervetuloa Havannalaiset ry:n pk-seudun järjestämiin näyttelytreeni- ja leikkitreffeille Nurmijärven Rallitassuun su 20.11.2022 klo 14-16. Eka tunti treenataan näyttelyitä varten ja tokalla tunnilla saavat koirat leikkiä vapaana. Voit tulla molemmille tunneille tai vaan toiselle. Tilavuokran kattamiseksi osallistumismaksu on 5€/tunti. Juoksuisen nartun kanssa ei valitettavasti voi osallistua. Pojille mukaan urosvyöt etteivät merkkaile nurkkia. Koirat tulee ulkoiluttaa hyvin ennen sisälle tuloa jotta vahinkoja sisälle ei sattuisi. Hallissa on matto ja siellä ollaan ilman kenkiä, kannattaa ottaa omat tossut/villasukat/sisäkengät mukaan.

Hallitreenit:

Peuhuhetket hallissa vapaina ovat kaikenikäisille sosiaalisille ja hyvin käyttäytyville havannoille ja bolonkoille tarkoitettu, pienille pennuille (max 9 kk ikäisille) rajataan oma turvallinen leikkialue. Jos koira käyttäytyy aggressiivisesti toisia kohtaan, se on heti laitettava hihnaan. Turvallisuus on nro 1.

Vapaata leikkiä on noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen halukkaille puolen tunnin näyttelytreenit. Silloin koirat laitetaan näyttelyremmeihin ja vapaa leikki loppuu, jotta treenaajat saavat treenirauhan. Myös pennuille näyttelytreeni on hyvää kontaktiharjoitusta. Näyttelytreenissä käydään läpi ihan perusasioita.

Rallitassussa on alustana matto, joten jokainen huolehtii, että oma koira on käynyt pissalla ja kakalla ulkona ja jos vahinko sattuu sisälle, siivoaa oman koiransa vahingot. Uroksille voi olla hyvä laittaa urossuoja päälle merkkailun estämiseksi. Kengät jätetään rapussa olevaan tilaan.

Yhteyshenkilöt:
Outi Paatola p. 050 573 3684 / outi.paatola@gmail.com
Sari Sankkinen p. 040 568 1617 / sankkinen@luukku.com
Tiina Lehtonen p. 040 515 9261 / tiina.lehtonen@luukku.com

Päivitetty viimeksi 16.11.2022