Tapahtumien järjestäjänä Havannalaiset ry:n PK-seudun ja Uusimaan aluetoiminta, aluevastaavat Sari Sankkinen, Tiina Lehtonen ja Outi Paatola.

Näyttelytreenit ja riehajaiset Rallitassussa!

Havannankoirat pk-seutu ja keski-uusimaa järjestää RALLITASSUSSA, yläkerta (Kauppanummentie 8, Nurmijärvi) kahtena peräkkäisenä lauantaina 25.3 sekä 1.4 klo 10-12 havannatreffit!

Aloitamme klo 10 rennoilla näyttelytreeneillä ja sen tunnin koirat ovat kytkettyinä. Kuljetamme koiraa kuten näyttelyssä ja käytämme koiraa pöydällä ja katsomme hampaita. Tämä sopii ihan kaikille vaikkei näyttelyt olekkaan mielessä, kontakti- ja pöytäharjoittelu tekee kaikille hyvää.

Toisella tunnilla koirat saavat leikkiä vapaana. Tilassa on matto, joten ulkoilutukset tarvittaessa omaan tahtiin ja jokainen vahtii omaa koiraansa vahinkojen välttämiseksi. Pojille kannattaa laittaa urosvyö ja juoksuiset tytöt ei voi osallistua. Jos jonkun koira ei tule toimeen muiden kanssa, omistaja vahtii ettei kukaan saa kurjia kokemuksia. Kaikki ovat tervetulleita, erillisiä ilmottautumisia ei tarvita. Tilavuokran kattamiseksi osallistumismaksu on 5 €/ tunti eli jos tulet molemmille tunneille = 10€ mutta vain toiselle tunnillekkin voi tulla.

TERVETULOA ❤️

Yhteyshenkilöt:
Outi Paatola p. 050 573 3684 / outi.paatola@gmail.com
Sari Sankkinen p. 040 568 1617 / sankkinen@luukku.com
Tiina Lehtonen p. 040 515 9261 / tiina.lehtonen@luukku.com

Päivitetty viimeksi 13.3.2023