Turun alueen havaharrastajat tapaavat toisiaan satunnaisesti ja vapaamuotoisesti. Kokoontumispaikka sovitaan erikseen ohjelmasta riippuen. Olemme tavanneet toisiamme useimmiten yhteislenkkien merkeissä eri puolilla Turkua.

Turkinhoitopäivä:

Turussa 30.10.2022. Ohjaajina Päivi Sarvikas ja Salla Vainiola.
Alustavat ilmoittautumiset Päiville meilitse paivi.sarvikas@gmail.com 15.10.2022 mennessä. Ilmoittautuminen vahvistetaan ja sinulta kysytään tarkempia tietoja ja omia toiveitasi päivän varalle. Käsittelemme pääasiassa osallistujien ennakkoon esittämien toiveiden mukaisia aiheita. Tilaisuus pidetään ennakkoon ilmoittautuneille Liedon vanhan aseman lähellä sijaitsevassa Koirakoulussa. Paikan päällä ei ole
pesumahdollisuutta koirille. Tilaisuuden lopuksi vapaata yhdessäoloa ja leikkihetki koirille. Tiedustelut puhelimitse: 0407030409.

Ohjelmassa on ollut kesäkaudella myös agilityn ja TOKO:n alkeita, näyttelyharjoituksia sekä mätsäritreffejä. Tapaamisten yhteydessä rupattelemme niitä näitä, vaihdamme kokemuksia ja jaamme vinkkejä toisillemme. Mahdollisuuksien mukaan koirat saavat myös leikkiä vapaasti keskenään. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä teemme yhdessä, ja jokainen voi myös kutsua porukkaa koolle yhteisellä keskustelukanavallamme Facebookissa.

Jos haluat tulla mukaan, liity FB-ryhmäämme: Havannankoirat Turku.
Jos et käytä Facebookkia, yhteyshenkilöömme Päivi Sarvikkaaseen (kennel Madrina’s) saat yhteyden soittamalla numeroon: 040 7030 409.

Päivitetty viimeksi 1.9.2022