Pirkanmaan aluevastaavina toimivat Niina Kettunen-Niemi ja Susanna Thomander (yhteystiedot alla).

Havojen aluetoiminta 2023

Treenit pidetään Nekalassa Kuoppamäentie 44 viereisellä hiekkakentällä joka toinen torstai alkaen klo 18.00. Ne ovat maksuttomia ja niihin ei oteta ennakkoilmoittautumisia. Mukaan tarvit aina nameja, lelun, vettä koirallesi ja iloista mieltä. =) Ethän saavu mihinkään tapahtumista sairaana tai juoksuisen nartun kanssa.

  • 3.8. näyttelytreenit mukana myös ulkomuototuomari Juha Putkonen
  • 17.8. treenit: ohituksia ja hammaspesun treeniä (omat harjat ja istumisalusta mukaan)
  • 31.8. näyttelytreenit mukana myös ulkomuototuomari Juha Putkonen
  • 7.9. treenit: yleinen käsiteltävyys
  • 21.9. treenit: ohituksia
  • 8.10. TURKINHOITOPÄIVÄ: Niina Kettunen-Niemen kotona Ruutanassa alkaen klo 12.00. Maksimissaan 6 osallistujaa. Tilaisuudessa näytetään pesu ja föönaus yhdellä koiralla. Omat koirat tuodaan paikalle mielellään pestynä. Omat välineet ja pöydät mukaan. Ilmoittautumiset: niina_k_n@hotmail.com 3.10. mennessä. Vastauksessa saat osoitetiedot.
  • 9.12. HAVAHTUNEIDEN PIKKUJOULUT klo 14 – 16.00 Canisport, Lempäälässä. Ilmoittautumiset 4.12. mennessä osoitteella susanna.thomander@gmail.com Osallistumisesta peritään pieni käteismaksu paikanpäällä hallivuokran kattamiseksi.

Muista liittyä myös Pirkanmaan havannankoirien omaan Facebook-ryhmään: Havannankoirat Pirkanmaa (ryhmään liittymispyyntö) ja WhatsApp-ryhmään. Ryhmän kautta myös ne, jotka eivät ole facebookissa pysyvät paremmin mukana toiminnassa ja esimerkiksi mahdollisista yhteistreenien viimehetken peruutuksista saadaan varmemmin/nopeammin tieto kaikille. 🙂 Mikäli haluat mukaan ryhmään laita viestiä Niinalle tai Susanna, niin lisäilemme teitä sitten ryhmään.

Liittyessäsi ryhmään, hyväksyt sen, että puhelinnumerosi näkyy kaikille ryhmäläisille. Halutessasi voit erota ryhmästä koska tahansa.
 

Aluevastaavat:

Niina Kettunen-Niemi, puh: +358 40 053 0082, maili: niina_n_k@hotmail.com

Susanna Thomander, puh: +358 40 734 0830, maili: susanna.thomander@gmail.com

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat! 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Päivitetty viimeksi 27.7.2023