Pikkujoulukuva 2022

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Aloitetaan oulun alueen toiminta aktiivisesti tammikuusta lähtien. Pidetään huhtikuuhun asti joka kuukausi koulutus&treffikerta. Joka kuukauden viimeinen lauantai.

Havannalaiset yhdistyksen oulun toimipiste tarjoaa tilat Rallyhaukuilla. Toinen puoli on rata/koulutustila ja toinen puoli vapaata leikkiä varten. Jokainen huolehtii että oma koira antaa rauhan toiselle. Pissasakkoa ei tässä koulutushallissa ole mutta jätökset on kerättävä heti. Tässäkin asiassa tarkkaa seurantaa jos vahinko sattuu omalle kohdalle.

Rallyhaukku kerrat ovat kuukauden viimeinen lauantai : 28.1, 25.2, 25.3 & 29.4.2023. Rallyhaukku löytyy limingantullista, Lumijoentie 8. Tutustu tilaan ja tarjontaan www.rallyhaukut.fi .

WA-ryhmän kautta muistuttelen lähempänä ajankohtaa teitä ilmoittautumaan kerroille. Pidetään mukavia koulutus ja treffikertoja!

Olettehan seuranneet www.havannalaset.com/ajankohtaista sivustoja. Nyt keväälle tulossa monia hyviä luentoja. Jaan myös facessa näistä koulutuksista tietoa. Nämä luennothan on jäsenetuja teille joko ilmaisia tai pieni maksu.

Tervetuloa toimintaan ja nähdään!

T.Päivi, Peppi ja Viiru

PS :Meillä on aktiivinen wa ryhmä: oulun havannat ulkoilee ja se on avoin ryhmä kaikille kysymyksille ja ajatuksille liittyen havannan koiriin. Myös treffejä voi tänne ehdotella. Ryhmässä on paljon erilaisten havannan omistajia. Kokemusta löytyy ! Jos haluat liittyä wa ryhmään , laita minulle viesti!

Olettehan huomanneet havannalaiset ry:n webinaarit tälle vuodelle ? Tulossa monia hyviä ja hyödyllisiä luentoja ja opastusta havannankoiriin liittyvää. Kaikki löytyy : www.havannalaiset.com/ajankohtaista

Järjestämme toimintaa toiveiden mukaan.  Anna vinkkiä mitä seuraavaksi ?
 
Ohitustreenejä, jännittääkö näyttelypöydällä vai tekisikö mieli vain riekkua muiden havahtuneiden kanssa?
Ota yhteyttä, niin katsotaan mitä saadaan järkkäiltyä.
 
 

Oulun seudun yhteyshenkilö:
Päivi Törne-Kultala
cubanpaws@outlook.com
puh. 0445744657

Päivitetty viimeksi 19.1.2023