Moi kaikille ja tervetuloa Oulun aluesivuille. Aluevastaavana toimii Päivi Törne-Kultala. Yhteystiedot löytyy sivun lopusta!

Pikkujoulukuva 2022

Toiminta on käynnistynyt :

Havannalaiset ry:n treenikerrat ovat sunnuntaisin 3.9, 1.10, 5.11 ja 3.12. Klo 14-15.

Havannalaiset ry:n jäsenille hallivuorot ova maksuttomia. Ei jäsenet , liittykää havannalais yhdistykseen tai voitte tulla 5€ /kerta hinnalla 🙂

Treenivuorot on varattu OSTYn hallilla. Toko -salissa joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai käytössämme tunnin ajan. Alussa puolen tunnin treenaamista ja sitten puolen tunnin vapaat leikit. Huomioi tämä että tule vasta puolessa välissä , mikäli et halua osallistua treeniin. Tarkoitus on treenata peruselämän taitoja. Kävelyä sivulla, odottamista, istua/maahan/seiso, hampaiden näyttämistä, kehon osien koskemista myös niin että koskijana on joku vieras henkilö. Pöydällä seisontaa sekä jokainen voi omia juttuja treenata mitä haluaa koiran osaavan. Toinen toisiltamme voimme myös oppia. Tärkeitä on opettaa positiivisen kautta. Koira tarvitsee kehuja, kehuja ja toistoja sekä herkkuja/lelun. Hallilla on pissasakko 10€ joten huolehdi oman koirasi pissatukset ja myös jälkien siivoamiset ja sakkomaksu!

Rallyhaukuilla olimme kesäkuussa koirahierontaa opiskelemassa. Kurssia meille piti Mira Elfving-Tervo.

Olettehan seuranneet https://www.havannalaiset.com/ajankohtaista sivustoja ? Nyt syksylle 2023 on tulossa monia hyviä luentoja. Jaan myös toiminnasta tietoa havannankoirat Oulu-face ryhmässä : https://www.facebook.com/groups/810135959018383/members . Nämä luennothan on jäsenetuja teille joko ilmaisia tai pieni maksu.

Tervetuloa toimintaan mukaan! T:Päivi, Peppi ja Viiru

PS :Meillä on aktiivinen wa ryhmä: oulun havannat ulkoilee ja se on avoin ryhmä kaikille kysymyksille ja ajatuksille liittyen havannan koiriin. Myös treffejä voi tänne ehdotella. Ryhmässä on paljon erilaisten- ja eri-ikäisten havannan omistajia. Kokemusta löytyy ! Jos haluat liittyä wa ryhmään , laita minulle viesti!

Oulun seudun yhteyshenkilö:

Päivi Törne-Kultala
cubanpaws@outlook.com
puh. 0445744657

Päivitetty viimeksi 26.9.2023