Moi kaikille ja tervetuloa Oulun aluesivuille!

Pikkujoulukuva 2022
Treffikuvia keväältä 2023

UUTTA!

Koirahierontakurssi rallyhaukuilla 13.6.23 klo 16. Noin tunti ja 20€/koira. Kouluttajana Mira Elfving-Tervo. Otetaan 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta koiraa. Pari koiraa varalle !!

Ilmoittaudu : cubanpaws@outlook.com

Treenaus -ja treffikerrat rallyhaukuilla on pidetty. Nyt kesäajan tavataan eri kentillä/parkkipaikoilla treenauksien merkeissä. Näitä ilmoitetaan wa ryhmissä ja havannalaiset facessa, sää mukaan. Leikkihetkiä on paras sopia koirapuistoihin. Näistäkin wa ryhmän kautta tai facessa.

Säännöllisiä tapaamisia ei ole sovittu. Toimitaan toiveiden mukaan!

KYSELY :

Mitä toimintaa syksyksi 2023 ? Rallyhaukuilla ei ole tarjota syksyksi hallivuoroja. Jos innokkuutta löytyy säännöllisiin tapaamisiin, voin kysellä hallivuoroa muualta.

Olettehan seuranneet www.havannalaset.com/ajankohtaista sivustoja. Nyt keväälle tulossa monia hyviä luentoja. Jaan myös havannalaiset oulu -facessa näistä koulutuksista tietoa. Nämä luennothan on jäsenetuja teille joko ilmaisia tai pieni maksu.

Tervetuloa toimintaan ja nähdään!

T.Päivi, Peppi ja Viiru

PS :Meillä on aktiivinen wa ryhmä: oulun havannat ulkoilee ja se on avoin ryhmä kaikille kysymyksille ja ajatuksille liittyen havannan koiriin. Myös treffejä voi tänne ehdotella. Ryhmässä on paljon erilaisten ja eri-ikäisten havannan omistajia. Kokemusta löytyy ! Jos haluat liittyä wa ryhmään , laita minulle viesti!

Oulun seudun yhteyshenkilö:

Päivi Törne-Kultala
cubanpaws@outlook.com
puh. 0445744657

Päivitetty viimeksi 22.5.2023